2009. június 18., csütörtök

Vizit

2 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Most csúsztatta a kezébe a pénzt? :D

Domokos Fruzsina írta...

...áh dehogy! Nézd meg jobban.
Szerintem a másik nő inkább vitte neki a zsírszalonnát meg a kolbászt a hálapénz mellé :).
Neki még ágytála is van, dupla akkora ágya, sima pacsker helyett mamuszka, virág is van az ágyánál és pirospozsgás az arca. Ráadásul a doki erőteljesebben önelégült arcmimikával rendelkezne itt, de ennek ellenére csak az elváró kutató vagy talán semmibe révedő elégedetlen érdektelen tekintet tükröződik rajta. Míg a főhős delikvensnek mi van? Zsugor ágy a huzatos zónában. Lefogyott az elfekvős vizezett álltyúkhús levesen (és a katéteren mivel nincs ágytála se). Kihullott a fél haja. Lehet, hogy nem is él - létezik, csak kísértet vagy hallucináció.
Ő az átlag magyar betegellátás végterméke, szelleme... az orvost csak kísérti a bűne, egy volt páciense alakjában. A bűn, amit nem szügségképp önösérdekből tett, talán csak közvetve, más lehetőség nem révén követett el, de ez olyan, mint Teleki Pál és a zsidótörvény anno...
...erkölcsi kérdés...
Bár elismerem, ha a pénz beszél, a kutya...akkor ezesetben elég nagy a csend.

Szóval, én tudom milyen a betegellátás. És ajánlani tudom csak, hogy Székesfehérvárt rendben kerülje, akinek nincs biztosítása temetési költségekre, vagy nagyobb bevégezetlen életcélja van!!!